Kastrup d. 15-04-2024
BRUGTE MASKINER NYE MASKINER SERVICES NYHEDER PROFIL KONTAKT
BLANDERE
DIVERSE
DOSERING
EXTRUDERE
FLASKEBLÆSEMASKINER
FORMTEMPERERING
KVÆRNE
KVÆRNE LANGSOMTGÅENDE
KØLEANLÆG
MATERIALETRANSPORT
MIXERE
PELLETIZERS
PRÆGEMASKINER
REGENERERINGSANLÆG
ROBOTTER
RØR OG RØRDELE
TRAGTE, BEHOLDeRE OG SILOER
TRANSPORTBÅND
TØRRING
SEMEX Plastmaskiner Leverer maskiner fra følgende producenter:


PREALPINA

PREALPINA er et Italiensk firma beliggende i Legnano lidt nord for Milano. I norden alene kører der ca. 30 anlæg fra denne producent. I øjeblikket kører omkring 2200 anlæg, der producere regenerat eller indfarvning, samt større vaskeanlæg, der også leveres fra PREALPINA.

MORETTO

MORETTO fremstiller periferiudstyr til plastindustrien. Sortimentet spænder over alt fra monofasesugere og kværne til centrale føde -og tørresystemer. MORETTO er i dag europas 5. største producent af periferiudstyr til plastindustrien.

DIOSNA

Diosna producerer specialblandere. Diosna leverer blandere til plastpulver, krydderiblandinger og medicinalvarer.

BECCARIA

Beccaria fremstiller tårnblandere fra 500-20.000 Liter, svarende til batchstørrelser på 300 kg til 12.000 kg. Tårnblanderne kan leveres i både almindeligt og rustfri stål og med forskellige føde- og tømmeanordninger.

GNATA

GNATA fremstiller varmeprægemaskiner til profiler og rør og det har de gjort i 40 år. Alt maskineri fra GNATA er mærket efter gældende CE-certificeringer.

BANDERA

BANDERA er leveringsdygtige i praktisk taget alle områder indenfor ekstrudering; folieanlæg, rørekstrudering, profilanlæg, pladeanlæg mm. Firmaet er en af grundlæggerne for moderne ekstrudering.

MASS

MASS fremstiller transportbånd i mange størrelser og udformninger. MASS er et mindre italiensk firma, med stor fleksibilitet også når det gælder kundens krav om specielle mål og udformininger.

SCHEER

SCHEER leverer kvalitetspelletizere til pelletering af extruderede strenge.

GIMAC

GIMAC er specialister i extrudering af små, og vi mener SMÅ, slanger. Firmaet har specialiseret sig indenfor bla. den medicinske industri igennem 23 år. INGEN opgave er for lille for GIMAC…

OLMAS

OLMAS leverer linier til korrugerede slanger. Enten stand alone korugatorer eller komplette linier.

MAGIC

MAGIC fra Italien, leverer flaskeblæsemaskiner i størrelser op til 15 liter. Maskinerne kan konfigureres efter ønske og kan fås i både hydralisk, hydraulisk/elekstrisk eller fuld elektriske udgaver.

MO-DI-TEC

I mere end 25 år har MO-DI-TEC udviklet og fremstillet granulatorer til plastindustrien. Innovation og kvilitetsproduktion er grundlaget for deres know-how og gøre dem i stand til at levere tilpassede løsninger til dine applikationer.
© 2007-2014 SEMEX Plastmaskiner ApS, Oliefabriksvej 61, DK-2770 Kastrup, Denmark
Tlf.: (+45) 4913 9810 Fax: (+45) 4913 9830 email: semex@semex.dk